Vårruset

Ja, då har man gjort det igen! Sprungit Vårruset, tillsammans med ca 5000 andra duktiga tjejer har man tagit sig fram 5km :) på ett eller annat sätt!
För min del är jag mer än nöjd, efter att inte tränat på verkligen jättelänge så tyckte jag att det var dags och nu har jjag verklige fått blodad tand att fortsätta! Vem vet kanske kan det bli tjejmilen?


Supertaggade Zeuz tjejer innan start!


Många tjejer var det...


Nöjd, glad, lycklig och i MÅL!!!

Nu är det dags för lite vila och förhoppningsvis så kommer jag upp ur sängen i morgon? Haha... vi får väl se hur det kännsi benen?

Lev livet och ha det gott!
Kram

Nästan sommar!

Helt otroligt! Att det kunde bli sånt kanonväder på en gång från att varit kallt och grå ruggit så över en natt vänder det och blir nästan sommar... och dessutom ledig dag! Idag har jag gjort absolut ingenting bara tagit det lugnt suttit ute i solen läst och njutit! Och jag är ledig även i morgon och kan njuta av ytterligare en härlig dag!

Dagen började med en härlig frukost ute i solen vid vattenbrynet på "Uffe beach" Tycker att det är så mysigt att äntligen kunna sitta ute och äta frukost!



Medan jag har suttit och bara njutit av dagen har Kärleken jobbat destomer, klippt gräset och gjort i ordning på "Uffe beach", nu får vi bara vänta på att det blir lite varmare i vattnet!



Valborgsmässoafton tillbringades också nere hos Kärleken, en underbar kväll med grillat, ett gott Amarone vin och en härlig solnedgång! Det gäller verkligen att njuta och ta tillvara på tillfällena och Njuta av livet <3

image description


Håll med om att detta är en underbar årstid (även om jag älskar hösten), solen och värmen och alla träd och blommor som "spricker ut", fast synd om alla alergiker som inte kan njuta av detta



Få se vad jag hittar på i morgon? Tror att jag bara ska ta dagen som den kommer, har inget planerat, vilket känns jätte skönt! Detta är precis vad jag behöver!

Njut av livet och ha det gott!
Kram

RSS 2.0