Shoppingdag

Igår var det shopping med döttrara. Vi tog bussen ut till Erikslund, för där har dom bla Ikea <3 Vi strosade vi runt bland alla butiker och visst blev de lite shoppat och då menar jag verkligen lite! Tycker att jag var jätteduktig som höll tillbaka allt jag skulle ha velat shoppa! haha..


Sara möte Kärleken på Ikea och det blev conection med en gång!!


Mina prinsessor <3


Nu ska vi fixa till oss, idag blir det "go-fika" på stan tillsammans med Saras vänner.

Ha en underbar lördag och njut av livet!
Kram

Min Kärlek

Jag har absolut världens bästa Kärlek! <3 <3 <3



Ifredags var jag på mässa hela dagen, vilket var kanonkul, men tröttsamt för ben och hals! När jag kom hem senare på kvällen så blev jag bjuden på fisksoppa och champagne :) av... Kärleken!



På helgerna, vem är det som skämmer bort mig med te på sängen... jo, Kärleken!



Om något behöver fixas vem gör detta åt mig... jo, Kärleken!

Många gånger kommer tanken... vad skulle jag göra utan honom? Jag kan inte ha det mycket bättre än jag har det idag!

En stor PUSS till dig min Kärlek, hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig! Älskar dig!

Ta vara på livet det går inte i repris!
Kram


Förkyld :(

Idag är det honungsvatten som gäller varvat med en och annan kopp te, bafucin och echinagard!
Vaknade med en ömmande hals och har svårt att svälja, inte kul :( Jag har varken lust eller tid att vara sjuk!
Nu ligger jag i soffan upp bullad med kuddar under huvet, med en varm filt om mig och te koppen bredvid, hoppas orka läsa lite i min nya bok...



Tur att jag har min Kärlek som kom hit på lunchen och hade med sig lite mat och halstabletter :)
Nu ska jag dricka mitt te och sen blir det nog att sova lite... och hoppas på att detta snart går över!!
För det är väl vila och värme som gäller?

Ha det bäst och va rädd om dig!
Kram



Ännu en härlig höstdag!

Idag vaknade jag till en helt underbar morgon. Befinner mig just nu i mitt älskade Hejnum, och när jag slår upp ögonen så och tittar ut genom fönstret som är precis bakom sängen, så ser jag en klarblå himmel... Förtsa tanken som kommer är "Stranden idag eller?" innan jag kommer på att det är höst och inte alls läge för en strand dag!
Var bara tvungen att ge mig ut och fota lite, så på med en tjocktröja och ut i pyjamasen... medan det fortfarande var frost kvar i gräset!







Jag har verkligen haft  härliga höst dagar varvat mellan trädgårds jobb och stadstur... sen har det blivit en massa "bara vara" stunder, vilket jag verkligen behöver just nu! Då finns det inget bättre ställe att vara ner på än här!!




Mitt nya "måste" på fika fronten... Chai latte! Så himla gott! och gärna nått gott till det! :)

En helt underbar himmel när solen tillslut gick ner, hoppas på en lika härlig dag i morgon!



Nu ska jag sätta mig framför brasan en stund och bara njuta av värmen och "spraket"!

Ha en fortsatt härlig kväll!

Lev livet och Njut!
Kram


Mystofflor

Jag bara måste visa mina helt underbara härliga tofflor som jag fått av Sara. Hon hittade dem när hon var i London tidigare i höstas och jag bara älskar såna här tofflor.... Så nu strosar jag omkring här hemma med små lamm på fötterna :)



Tidigare hade jag ett par tofflor som såg ut som grodor... men tyvärr så uppslitna att dom inte går att använda mer, men jag har så svårt att slänga dem, så dom står fortfarande i ett hörn och väntar på.... ja, att jag ska slänga dem förmodligen?! Få se när detta blir av?

Men håll med om att dom verkligen är söta? Vem skulle kunna motstå att ha såna på fötterna? Inte jag iallafall! Kan tala om att dom är riktigt varma att ha på sig, passar ju perfekt nu när kylan börjar komma.

Ha det bäst och va rädd om dig!
Kram

Höstfärger

Ikväll är der verkligen riktig höst ute, det blåser och, tycker jag, är kallt ute men som jag skrivit många gånger tidigare och ni vet vid det här laget, så Älskar jag hösten!! Mest är det alla fina färger på träden men också att sitta inne och höra hur det blåser ute, precis som det gör nu. Jag känner något slags innre lugn, inget dåligt samvete av att sitta inne och mysa. Men sen när våren och sommaren närmar sig så är det precis lika mysigt med den som när hösten kommer!







En annan sak som är härligt med hösten är när löven fallit ner och man kan gå och sparka i dem och det bara virrvlar omkring! Sen lukta hösten riktigt gott! Friska härliga dofter och jord!



Min nya fina te kopp som är så härlig att dricka ur, fick 2st nu när jag fyllde år så. Jag är ju lite svag för rött, tycker att det piggar upp så mycket med röda detaljer :)

Ha en fortsatt härlig kväll, njut och ha det gott!
Kram






Mina älsklingar

Jag har verkligen världens bästa "ungar"! Jag fattar inte vad jag skulle göra utan er... Ni är helt klart det bästa som hänt mig! Älskar er!!



Idag när jag kom hem efter en extra lång jobbdag, så stod maten färdig på bordet och nybakta bullar på bänken!
Så nu sitter vi alla mätta o goa i varitt soffhörn och äter nybakta bullar! Mumms va gott!



Idag har det varit ännu en dag med helt underbart väder, så jag tog mig en runda på lunchen för att få njuta av både sol, värme och ljus! Helt underbart, hade kunnat tillbringa hela eftermiddagen ute, hoppas att det kan vara lika bra väder till helgen också :)



Jag bara älskar hösten och alla löven som har så fina färger eller att bara få gå och sparka bland dem så de flyger och virvlar runt!



Nu blir det en bulle till, för dom var sååå goda!

Njut av livet och ha det gott!
Kram


Skogspromenad

Efter en natt med knappt några timmars sömn tyckte döttrarna att jag skulle följa med dem ut i skogen och bara sätta mig på en stubbe och ta det lugnt! Sagt och gjort, jag följde med, dom hade fixat en termos med te till mig så det vara bara att ta på stövlarna och sätta sig i bilen.
Det var verkligen rogivande att sitta där och bara känna lugnet runt omkring, precis vad jag behövde!! Vilken tur att jag har så förståndiga döttrar <3





Ansgar trivdes jättebra i skogen och det var mycket att upptäcka! Nu ligger han och sover och har gjort sen vi kom tillbaka från skogen!



Ett och annat blåbär fanns kvar men vi hittade även en, tror jag, Blomkåls svamp? Fast jag har ingen aning, vet att det finns en svamp som heter så och tyckte att det skulle passa på denna! :)



Det gäller ju att njuta av det fina höstvädret så länge det varar, snart kanske det blir höst på riktigt!



På vägen hem tyckte Ansgar att han hittat den perfekta platsen att ligga på i bilen... på instrumentpanelen! Men det blev inte långvarigt, han flyttade bak till baksätet igen.

Ha en fortsatt underbar kväll Njut och ha det gott!
Kram


RSS 2.0