Heden

Idag är det dagas att åka hemmåt! Jättetråkigt... skulle gärna ha stannat ett tag till, men snart är jag tillbaka, har redan bokat in nästa resa :)

Innan vi packade ihop oss så hann vi med en runda på heden, tycker att det är så härlig natur, kargt och stenigt, så här kommer några bilder






När jag kom hem så hittade jag pappsen sittandes i stolen med katten sovandes i knät! Myspys <3


Njut av livet och lev här och nu!
Kram

Trädgårdsarbte

Igår kväll/natt anlände jag till min älskde ö! Så härligt att vara här igen :) Jag njuter av varje minut jag är här.
Dagen har bjudit på helt underbart väder, sol från en blå himmel och knappt några moln!Kan det bli mycket bättre?
Så...dagen har tillbringats ute i trädgården, räffsat löv, klippt ner ett björnbärs snår och lite annat ditt och datt. Men jag har också hunnit att sitta och njuta av solens underbara strålar!


Hittade även små blåsippor på heden = Vår!

Hittade även dessa två "filurer" på en annorlunda ljugarbänk...

Blommor har planterats

Efter en härlig dag kommer en härlig solnedgång och jag bara njuter av de härliga ljuset!

Nu ska jag sätta mig framför kaminen och njuta av värmen och spraket och fantisera om detta "monster"! Håll med om att detta mycket väl skulle kunna ha varit ett moster med lysande ögon och ett sprknde läte! Inte undra på att barn var rädda förr i tiden när dom skulle gå och lägga sig....


Har haft en helt underbar dag i mitt paradis! Synd bara att man ska hem i morgon..- men snart är jag tillbaka igen!

Ha det underbart, njut och ha det gott!
Kram


Mom´s hotel

I helgen har jag har haft alla mina älsklingar hemma i helgen, helt underbart <3



Har för övrigt hittat den perfekta skylten som jag satt upp här hemma! Tycker att det säger allt...



För min del blivit mycket kökstjänst ihelgen , men det är det värt, att få skämma bort sina älsklingar, speciellt när man inte träffas så ofta. Så en massa god mat har det blivit. Påskafton blev det en påsk bruch efter att påskharen hade varit på besök, sen fortsatte det med en härlig lammstek med potatisgratäng till middag




Vi har även varit ute i skogen och "rastat" Ansgar. Martin och jag passade på att prommenera hela vägen hem, vilket var välbehövligt!



Nu är det dags att ladda för en ny härlig vecka, även denna vecka blir en kort vecka, 4 dagar sen är det helg igen!

Ha det gott och njut!
Lev livet här och nu!
Kram











Vitsippan ute i backarna står...

... niger och säget att nu är det vår! Jag behövde inte gå så långt för att hitta dem! Nu är det verkligen vår på riktigt :)





Det blev även en liten bukett på köksbordet, så att man kan njuta ordentligt!

Njut och ha det gott!
Kram

Söndagsmorgon

Visst är det typiskt...söndag morgon, man skulle kunna sova hur länge om helst och vad händer? Jo man vaknar tidigt! redan vid strax efter klockan 7 slog jag upp dom blå och kunde omöjligt somna om hur mycket jag än försökte.
Så vad gör man när man efter en tid inser att jag kommer inte att somna om, jo jag går upp och gör mig lite te och tar med mig in till sängen tillsammans med datorn, så nu sitt-ligger jag här och har det gott med mitt morgonte och fortsätter att mysa av en skön sönadgsmorgon!



Ute skiner solen och fåglarna kvittrar för fullt, vilket låter jättemysigt och man får verkliga vårkänslor. Himlen är än så länge blå och det ser ut att kunna bli en fin dag ( men det såg lika fint ut igår morse innan det slog om och bärjade snöa!)  Har även hört att jag har några skator/kråkor, vet inte vilken sort det är som byggt ett bo i skorstenen, jag brukar vakna av deras "gnyende" och en del kraxande på morgonen. Som tur är så används inte skorstenen.



Även måsarna har kommit, så nu blir det livat ett tag framåt, tills dom fått sina ungar, lärt dom att flyga så dom kan sticka vidare. Lika mysigt varje år när dom kommer men så fruktansvärt jobbiga om ett tag när dom skriker och anfaller när dom vaktar sina ungar!



Överallt tittar det upp härliga färgglada vårblommor. Ännu har jag inte sett några vitsippor men tänkte ut och kolla efter dessa idag. Pratade med med min mamma här om dagen som sa att hon hade sett ett blått täcke av blåsippor (på Gotland) så då borde väl vitsipporna kommmit upp här?



Men jag njuter av härliga blommor på min balkong. Tycker att det är så härligt nu när man kan börja plantera lite ute, genast blir det mycket mysigare att sitta på balkongen och bara vara! Förra helgen var det premiär för frukost te´t på balkongen. Tror inte att det varit så tidig premiär någon gång tidigare! Det är bara att tacka och mysa på!



Nästa helg är det Påsk och det är dags att leta efter påskharens ägg! Skulle gärna vilja se denna skapelse som skuttar omkring, eller hur den nu tar sig ffram? i trädgården och lägger/värper godisägg :) Får försöka att vara på min vakt så kanske jag kan se den??

Önskar er alla en härlig söndag, njut och ha det gott! Ladda för en ny spännande vecka!
Kram




RSS 2.0