Söndagsmorgon

Visst är det typiskt...söndag morgon, man skulle kunna sova hur länge om helst och vad händer? Jo man vaknar tidigt! redan vid strax efter klockan 7 slog jag upp dom blå och kunde omöjligt somna om hur mycket jag än försökte.
Så vad gör man när man efter en tid inser att jag kommer inte att somna om, jo jag går upp och gör mig lite te och tar med mig in till sängen tillsammans med datorn, så nu sitt-ligger jag här och har det gott med mitt morgonte och fortsätter att mysa av en skön sönadgsmorgon!



Ute skiner solen och fåglarna kvittrar för fullt, vilket låter jättemysigt och man får verkliga vårkänslor. Himlen är än så länge blå och det ser ut att kunna bli en fin dag ( men det såg lika fint ut igår morse innan det slog om och bärjade snöa!)  Har även hört att jag har några skator/kråkor, vet inte vilken sort det är som byggt ett bo i skorstenen, jag brukar vakna av deras "gnyende" och en del kraxande på morgonen. Som tur är så används inte skorstenen.



Även måsarna har kommit, så nu blir det livat ett tag framåt, tills dom fått sina ungar, lärt dom att flyga så dom kan sticka vidare. Lika mysigt varje år när dom kommer men så fruktansvärt jobbiga om ett tag när dom skriker och anfaller när dom vaktar sina ungar!



Överallt tittar det upp härliga färgglada vårblommor. Ännu har jag inte sett några vitsippor men tänkte ut och kolla efter dessa idag. Pratade med med min mamma här om dagen som sa att hon hade sett ett blått täcke av blåsippor (på Gotland) så då borde väl vitsipporna kommmit upp här?



Men jag njuter av härliga blommor på min balkong. Tycker att det är så härligt nu när man kan börja plantera lite ute, genast blir det mycket mysigare att sitta på balkongen och bara vara! Förra helgen var det premiär för frukost te´t på balkongen. Tror inte att det varit så tidig premiär någon gång tidigare! Det är bara att tacka och mysa på!



Nästa helg är det Påsk och det är dags att leta efter påskharens ägg! Skulle gärna vilja se denna skapelse som skuttar omkring, eller hur den nu tar sig ffram? i trädgården och lägger/värper godisägg :) Får försöka att vara på min vakt så kanske jag kan se den??

Önskar er alla en härlig söndag, njut och ha det gott! Ladda för en ny spännande vecka!
Kram




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0