Vintervitt

Jag hörde idag att "det sibiriska" vinter vädret var på väg att dra in över Sverige! Vad tycker vi om det??
Även om jag kan tycka om vinter i lagom mängd, men då vill jag att den ska komma innan jul och inte nu.... nu vill vi ha vår!

Men ni som ev glömt hur det såg ut förra vintern med all snö kan få en liten återblick...








Men snart.......




... kommer den underbara våren!! Håll ut!!

Njut o ha det gott!
Lev här och NU!
Kram


Härliga fredagskväll

En av dom bästa dagarna/kvällarna i veckan är nog fredagarna? Man vet (om man nu inte har helg jobb) att det kan vara sovmorgon 2 mornar irad! Helt underbart, även om man kanske inte sover jättelänge kan man bara ta det lugnt o strosa omkring i pyjamasen... åh va jag gillar detta!

Men ikväll efter en tuff jobb vecka med mycket övertid och fullt ös på jobbet är det så skönt att komma hem, äta lite gott sätta sig i soffhörnet med ett glas rött, mysmusik på cd´n och en bra tidning/bok och bara vara...





NU ska jag bara ta det lugnt hela helgen för att hämta nya krafter till en ny spännande vecka!
Hoppas på att solen kan titta fram så man kan ta en härlig prommenad i solstrålarna! (annars får det bli utan solstrålarna)



Ha en härlig hel!
Ta det lugnt och NJUT!
Kram

Härliga lata dagar

För ett tag sedan var Kärleken o jag i väg på en veckas semester, till solen o värmen. Bara ha det gott ta det lugnt och bara va... Precis vad man behöver när det är som mörkast och tråkigast här hemma!

Härlig utsikt från frukost terrasen

Härliga stunder vid polen


och även vid havet




Massor av goda drinkar


och bara ta det lugnt och vara....


Som ni förstår var det en alldeles alldeles underbar vecka.... Många härliga stunder att minnas tillbaka till, vilket är härligt nu när det är så grått och trist ute!

Njut av livet, lev här och NU!
Kram


Mor och dotterkväll...

En härlig och lugn helg börjar gå mot sitt slut! som vanligt har den gått aldeles för fort...
Hade gärna haft någon dags ledigthet till.
Men i morgon börjar en ny vecka med nya mäjligheter, och eftersom tiden går så snabbt så... vipps är det fredag eftermiddag och helg igen <3

Just nu sitter jag uppkrupen i mitt soffhörn med en stor kopp te efter att ha varit ute och gått en runda tillsammans med Kärleken, önskar dock att jag haft en öppen spis så jag kunde tänt en brasa!



Igår kväll var det Mor och dotterkväll <3 Kärleken var på hockey så vi passade på att hyra riktiga "tjejfilmer" och kröp upp i soffan efter en härlig middag som bestod av wiskeyflamberad entrecôte med klyftpotatis och dijonsenapssås och ett glas rött till det!



Sen var det bara att krypa upp i soffan och mysa till fimerna



Ha en fortsatt härlig kväll, Njut och ha det gott!
Kram





Mysiga helger

Det har ju varit en massa helger och jag har haft alla mina älsklingar hemma! Och nu känns det jätte tomt här hemma när allt har återgått till det "normala", bara Anna o jag hemma och Kärleken som kommer i mellanåt <3
Så här kommer lite bilder...


En massa mys med mina älsklingar!











Ikväll har Kärleken varit här och har vi festat loss på nästan det bästa jag vet, falukorv och stuvade makaroner och ett glas rött till det! Det gäller att passa på och njuta!

Ha det gott och njut av livet!
Kram






NU är jag tillbaka...

NU är jag tillbaka igen på min lilla blogg! Vet att det varit väldigt dåligt med skrivandet sista tiden...månaderna! Men tiden den bara rusar fram... fattar inte vart den tar vägen? Nu är det redan januari och innan man hinner ana det så står våren och sommaren för dörren! Vilket jag ser framemot :) Nu har det vänt och vi går mot ljusare tider...



Snart kan vi sitta och njuta av solens härliga strålar...



... eller att gå i strandkanten och känna vattnet!



Sitta vid havet och grilla...



... eller att bara sitta och vara!

Men inna vi är där kan vi passa på att njuta av dessa härliag tulpaner som finns nu!



Och varför inte en härlig semla :) En av fdördelarna med vintern!



Njut och har det gott!
Kram



RSS 2.0