Härliga dagar

Snart har jag haft semester i 5 dagar! och jag har 2 härliga veckor kvar :)

Isöndags åkte vi över till "min" älskade ö Gotland, vad vore en sommar/semester utan att komma hit? Absolut ingenting... jag skulle inte klara av att inte komma hit! Här har jag tillbringat mina sommrar de senster 42 åren! och jag hoppas att det blir minst lika många till! (Hmm..undra hur det gick ihop sig, eftersom jag bara är 36+?? haha)



Häromdagen hade vi kanon väder så naturligtvis blev det en tur till havet, och Snäck. Temperaturen i vattnet var helt ok, så det blev även bad.



Men jag tycker att det är så gott att bara vara här "hemma" strosa och ta det lugnt. Varit ute och gått "Myrstigen" varje kväll, helt undetbart att se fälten i solnedgången och känna att det verkligen luktar sommar! Synd att man inte kan spara lukten, att ha den i en burk och ta fram en ruggig vinterdag och bara drömma sig tillbaka till sommaren!





Idag visar sig vädret absolut inte från sin bästa sida! Vaknade av ett rejält åskoväder i morses och det verkar och känns som om det ligger ett stort grått lock över hela himmlen! Regnet som kommer och sen ser det ut att klarna upp men sen kommer det mer regn!
Så, idag blir det att sitta inne, har tänt en brasa och parkerat mig framför den med en kopp te och min bok! Passar utmärkt en dag som denna, resten av "familjen" sitter och spelar yatzy!

Ikväll blir det en tur in till Visby, så jag hoppas att det ialla fall slutat att regna, annars får det bli paraply, regnjacka och stövlar! Värsta party outlooken :)

Ha en fortsat underbar dag!
Njut av livet, Lev NU!
Kram




Kvällssol och spegelblank sjö

Idag har jag jobbat min sista dag innan min semester börjar! Jag hade sån tur att jag fick flexa dom två sista timmarna,vi lottade och jag var en av dom som vann, så jag köpte mig en trislott på vägen hem, men kom på nu att jag glömt att skrapa den....Hoppas hoppas, på en stor vinst!

Kvällen kunde inte ha börjat mycket bättre, molnen skingrades från himeln, solen tittade fram och vattnet låg nästan spegelblankt!



Anna och jag satte oss i varsin brasse nere på Uffe beach och bara njöt!!
Tänk så härlig den sveska sommaren kan vara när den visar sig från sin bästa sida :)



Nu ska jag fortätta att njuta av kvällen men inomhus, om några timmar ska jag in till stan för att hämta Sara som kommer hem över helgen för att följa med till Kalmar imorgon och titta på The Ark och Håkan Hellström!

Lev Livet och Njut!
Kram

Välkommen till min nya blogg!

Nu blir det lite nystart för min nya blogg! Eftersom jag är en stor livsnjutare så kommer det handla mycket om hur härligt livet är! Det gäller bara att se och ta till vara på alla tillfällen!



Som ikväll tex, regn o rusk ute, trots att det är mitt i sommaren, men då är det inte fel att krypa upp i soffan tända lite ljus,dricka en stor kopp te, bläddra i en tidning och bara njuta! Snart tittar solen fram igen! :)



Imorgon jobbar jag min sista dag innan semester, 3 härliga veckor att se fram emot, bara ta det lugn, inga måsten utan bara ta dagen som den kommer! Njuta o ha det gott!



Hoppas att ni kommer att trivas med min nya blogg! Vore roligt om ni kommenterar vad ni tycker...

Lev livet Här och Nu!
Kram

RSS 2.0