Mys höst

Ikväll har det varit en lugn kväll i soffhörnet! Så himla skönt :)
Vad hade jag gjort utan mitt soffhörn??



Jobbade länge idag, så jag var inte hemma förrän vid 7 tiden, så jag tyckte inte att det var någon idé att vara "präktig" ikväll, det får vänta till en annan dag! Vad jag har lärt mig så försvinner inte dammet i hörnen eller att tvätten lägger in sig själv i skåp och lådor... det finns kvar tills jag har lust att ta tag idet! Åh det hade jag inte ikväll!!



Hade en tanke tidigare idag att jag skulle ha gett mig ut och gå en runda när jag kom hem, men då regnade det, så det blev, som ni förstår, ingen runda!
Fast jag tycker att det börjar bli så mysigt härligt ute! Löven som ändrar till härliga färger. Jag vet att det är många som bara hatar hösten! Men jag bara älskar den <3 Ända fram till typ november när alla löven fallit av och det börjar bli grått och trist. Men fram tills dess gäller det att njuta!!

http://partypinglanpe.blogg.se/images/2010/img_0558_107791044.jpg

Ha en fortsatt härlig kväll och en härlig dag i morgon!

Lev livet och njut!
Kram



Fullspäckad helg

Så var denna helgen avklarad, den gick i ett ruskigt tempo! Men dat var också fullspäckat på schemat... Så denna vecka har jag bestämt att ta det hur lugnt som helst. Känner att jag behöver det :)

Var en snabbis i stan i lördags för att köpa en pressent men.... jag kom hem med mycket mycket mer! Nästa alldeles för mycket, fast bara nästan!



På kvällen var det dags för lite Kräftskiva hos lilla lillasyster. Det var hur mysigt som helst, massor av god mat, snappsvisor och mycket skratt! Precis som det ska vara



Söndagen var det dags för Namngivnings cermoni. Det var Ellen som skulle få sitt namn Ellen. Hon är verkligen ett riktigt litet charmtroll, pigg och glad hela tiden inte en ledsen min på hela tiden.



Åhh.. det bästa av allt jag fick träffa min allra bästa "sommar syrra", eftersom hon är mormor så är jag "sommar mormor" Haha... Det gäller att ta tillvara på allt!



Nu är det är bara att ta nya tag och se till att detta blir en lika bra vecka som förra!

Lev livet här och nu!
Kram


Mys måndag

Så var första dagen på en ny vecka nästan slut. Hur kul är måndagarna igentligen? trött på morgonen efter att ha fått sova längre och bara tagit det lugnt och det enda man vill är att fortsätta att vara ledig... men på något sätt när man kommer till jobbet så känns allt bra och man tycker att det helt ok att vara på plats! Vad annars med så mysiga jobbar kompisar!

Idag var det dags att hämta Matkassen. Detta är helt klart bland det bästa jag gjort, hämtar mina kassar varannan måndag, 5 middagar för 4personer, rejäla portioner så att det även räcker till matlåda... kan inte bli mycket bättre!

"Hottade" upp denna måndagskvällen med Pasta ost & skinksås och ett litet glas rött till det.



Nu sitter jag uppkrupen i soffhörnet med en stor kopp te, hör hur det blåser och regnet som smattrar mot rutan, tycker att detta kan var hur mysigt som helst! Massor av tända ljus överallt!



Det gäller att ta tillvara på alla dagar, vardag som helg, man kan "hotta" upp alla dagar på olika sätt! Det gäller bara att se det mysiga i varje dag!

Så.. Njut av Livet och Lev här och NU!
Kram


En härlig känsla

Det är så härligt när man känner sig glad och nöjd för igentligen ingenting! Bara att man har den där härliga känsla i kroppen :) Allt blir så mycket enklare då, det känns som om det inte finns så många hinder...



Många gånger är det så lätt att bara se det negativa och tänka att det kunde varit bättre, istället för att se alla möjligheter som finns. Visst möter man motgångar men det finns alltid ett val och en möjlighet att göra något!



Hoppas att du också har den här härliga känslan av Lycka, om inte så hoppas jag att jag har "smittat" dig!



För visst är det härligt att leva! Det tycker jag och det gäller att ta tillvara på alla härliga möjligheter!

Njut av livet och ha det gott!
Kram




Balkongfrukost

Tänk vilken underbar helg det varit!! Så härligt väder, rena sommar värmen :) sånt tycker vi om! Hoppas att det kommer många fler sådana innan hösten kommer på riktigt!

Både lördagen och söndagen blev det frukost på balkongen, tycker att det är sååå rogivande att få sitta där titta ut på omgivningen... eller som "vissa" säger att jag ser ut som en rugg uggla som sitter där och "spanar"! Haha..







Frukost på balkongen, det är riktig vardagslyx! Önskar att man kunde äta "ute" oftare och under en ännu längre period än bara några månader när det nästa regnar hela tide! Nu var jag kanske jag var lite orättvis mot vädret? Men det är ju så det känns och därför är det är bäst att ta tillvara på tillfällena! :)

Fortsätt att njuta och ha det gott!
Kram


RSS 2.0