Moln

Hittade det här, som jag tycker, häftiga fotot på ett moln som jag tog i sommras.  Sommras.. det låter som om det skulle ha varit en evighet sen, ändå är detta bara min 3:e jobb vecka efter min semester! Ja ja, det känns som det var mycket längre sedan med tanke på att det redan är höst ute!! Även om jag gillar hösten så vill jag inte ha den ännu.



Ett stort ensamt moln på en klarblå himel! Visst blir man sugen på att bara gosa in sig i molnet. Eller som när man var liten och önskade att molnen skulle trilla ner, så man kunde hoppa i dom! :)

Nu fortsätter jag att njuta av kvällen! Massor av tända ljus överallt, fördelen med att det är "höst" ute, det syns när man tänder ljusen.



Ha en fortsatt underbar kväll! I morgon är det tordag och bara en dag kvar till helgen! Härligt!

Njut av Livet här och NU!
Kram

Lamp fynd!

Måndag kväll, alltid lika gott när första dagen på veckan är slut, sen går dom andra dagarna kanon fort och vipps som det är så är det Härliga fredag och helg igen!

Den här helgen som varit har verkligen varit kanon! På fredagskvällen var det 20års kalas på Granis då Hampus fyllde år.
Lördagen började med mysfrukost med färska frallor en stor kopp te, smp och Ring så spelar vi på radion! Detta avnjöt jag på min balkon. Det var varmt och härligt så det gäller ju att passa på. Det kanske inte är så länge till man kan äta frukost ute!?

Sen bar det in till stan för att shoppa loss med bästa Carina kompis! Det blev mest inrednings shopping, jag fyndade bla en, tycker jag, jättefin lampfot på loppis (10:-) Och en ny skärm från Ikea, när vi var där i söndags.
Nu lyser den jättefint i mitt sovrummsfönster :)



Det blev även inköp av härliga "färska" blommor!



Kvällen tillbringade jag uppkrupen i soffhörnet tillsamman med min bok, Jag ska fånga en ängel av Håkan Östlund. Kärleken var i väg på End of summer i Emmaboda/Kalmar och Anna var på sitt håll. Kan bara konstatera att detta var en precis så lugn och skön helg som jag behövde...
Tittade nämligen i almanacka och varje helg i hela september är uppbokade med olika festligheter! Massa roligt att se framemot :)

Njut och Lev här och NU!
Kram

En "oplanerad" härlig sommarkväll

Tänk att det blev en så härlig sommar kväll, nått som man absolut inte räkant med! Det blev helt andra planer än vad som var planerat. Det gäller ju att ta tillvara på en så här härlig kväll! Man är ju inte speciellt bortskämd med dessa i sommar.

Så det blev att tända grillen, sitta ute och njuta och titta på en härlig solnedgång! En sån här kväll som man kan ta fram i vinter, och tänka tillbaka på när det är kallt och ruggit ute!



Hoppas att det blir ytterligar några såna här härliga kvällar innan hösten gör sin entre!

Ha det gott!
Lev och Njut av det!
Kram <3




Lycka

Känner just nu att jag har ett så härligt lyckorus i hela kroppen! Känner att jag är såå lycklig, det finns ingen igentlig "anledning" Jag bara är det! Och det är en såå härlig känsla... hoppas verkligen att det håller i sig länge!
Det gäller ju att ta till vara på livet och leva Här och NU och jag försöker verkligen göra det, hitta "god bitarna" i vardagen och bara njuta av det, det behöver inte var så märkvärdiga saker!

Det kan till exempel vara en härlig kopp te i sängen på lördag morgonen...



Eller gå ut och njuta av en härlig promenad i solnedgången och bara känna alla härliga dofter



Sitta och titta på havet och kanske se solen gå ner



Eller sitta uppkrupen i soffan med en bra bok och tända ljus



Det finns så mycket som man bara tar för givet att man inte tänker på hur underbart det är!

Naturligtvis är jag ju ju överlycklig över mina underbara "ungar"! Dom är helt klart det bästa som hänt mig och jag Älskar dem över allt annat!



Sen har jag ju min Älskade Kärlek som jag heller inte skulle klara mig utan... Puss på dig!



Jag känner även en otrolig lycka när jag befinner mig på min älskade ö och får "skrota" omkring "där hemma"




Fortsätt att njuta av din dag!
Lev Här och NU!
Kram




En helt vanlig tisdag

Tänk vad härligt att solen visade sig idag! Så mycket lättar allt blir när det lyser från himlen, även om man jobbar! Det känns liksom underbart :)



Idag har Anna och jag varit och tränat på gymet, så härligt att vara igång igen. För min del så känns det som evigheter sen jag tränade, men nu så... Få se hur mycket det känns i musklerna i morgon? Men då vet man att det gjort nytta :)



Vi har även hunnit med en fika på Millas, Anna bjöd mig efter jobbet eftrsom hon ändå var i stan för att "titta på folk"...



Ha en fortsatt härlig dag och njut!
Kram






Slut på semetern

Nu är mina härliga semesterveckor slut, tre härliga veckor! Men på något sätt ska det bli skönt att komma tillbaka till jobbet och "vardagen" igen, falla in i lite rutiner... Men det går ändå inte att komma ifrån att det är härligt med semester!





















Det gäller att ta tillvara på dagarna och njuta så mycket det går! Vare sig det är semester eller "vanliga" dagar!

Lev Livet här och Nu och Njut!
Kram

















Härliga veckor

Åhh... vilka härliga veckor jag har haft!
Men nu är jag hemma hemma igen, vet inte vad jag känner för detta? Klart att det är skönt att vara hemma men när man haft det så gott som jag haft det så hade det varit härligt att vara kvar...



En av dessa härliga solnedgångar! Jag kan stå och titta på dessa kväll efter kväll, får liksom inte nog! Lika är det med stjärnorna, när det är helt mörkt runt omkring (eftersom det absolut inte finns några gatlysen eller andra lysen som stör) Jag står där och tittar rakt upp i himmlen tills jag blir helt stel i nacken och dra in den härliga sommarnatts doften! Jag bara ÄLSKAR detta! För mig är detta en del av sommaren...

Lilla lillasyster kom med döttrarna Ebba och Hilda och det blev riktigt trångt i Friggan när vi skulle sova där allihop!edn det gick hur bra som helst :)



Vi har också haft helt underbara dagar på stranden njutit av sol och varma vindar! Det har varit hur härligt som helst...





Har även varit ute med mina "systrar" Var ju tvungen att visa lilla lillasyster Kallis och After beach.


Mina bästa systrar <3



Som sagt jag kan bara sammanfatta detta med att detta har varit kanon veckor!
Det enda jag saknat är min Kärlek!

Ha det underbart och Njut av Livet!
Kram

Fårö

Ilördag tog vi en tur upp till Fårö och blev riktigt överraskade av det fina vädret som vi inte alls räknat med :) Som tur var så hade vi plockat ner våra badkläder, så det blev både bad och sol innan vi mot kvällen, när solen bestämt sig att inte visa sig mer, körde vidare för att vara lite "kulturella"!


Det gamla fiskelägret Helgomannen


En korv är alltid en korv!


Raukarna på Langhammars


Imorgon blir det Fårö igen, men då blir det bara sol och bad! Det gäller ju att passa på när solen vill visa sig!

Idag blev det förövrigt en tur till Snäck, det blev ingetr bad eftersom det var hur kallt som helst i vattnet men desto mer solande :) Härligt härligt!

Ha det gott och Njut av Livet!
Kram





RSS 2.0